Blog

Po práci legraci 13 🧗‍♂️

Po půl roce jsem se dočkal!
Přišel červen a další pomyslný zlom v tvorbě. Dlouho očekávaný release se stal skutečností. Normálně se to podařilo vydat. Navíc to vyšlo na Den podnikání. Perfektní načasování.
Ze zvědavosti jsem si řekl, že se zajdu v rámci Dne podnikání podívat
do Holešovické Paralelní Polis, na den otevřených coworkingů. Zajímalo mě,
jak to tam funguje, vypadá atd… Navíc je to zajímavý koncept. Prakticky se tam nepřijímá žádná normální měna a vše se platí prostřednictvím kryptoměn.
Otevíralo se od 9:00, byl jsem tam lehce po osmé, abych si zařídil bitcoinovou kartu, pomocí které si kupujete třeba kafe u nich v kavárně.
Brány coworkingu se otevřely a byl jsem mezi prvními návštěvníky. Provedl nás Pavel, fajn týpek, který má na starost vše, co se týče coworkingu. Po prohlídce jsme zasedl k počítači a připravoval posty k releasu. Fotky jsem měl již nachystané stačilo jen poladit texty.
Release time byl hnedka po obědě. V tu chvíli mi spadl obrovský kámen ze srdce. Ale věděl jsem, že tím práce nekončí, hlavně udržet obsah a vše tak,
aby to neutichlo.
Jde to do onlinu!
Když jsem se po pauze vrátil do coworkingu, Pavel mi řekl, že od 16:00 se tu koná volně přístupné Mastermind setkání. Absolutně jsem netušil, o co jde.
Upřímně se mi tam moc nechtělo. Bylo to asi tím, že jsem fakt nevěděl, co to je.
A ano byl jsem línej to googlit :-D.
Když už jsem tu, tak to zkusím a uvidím. V malé zasedačce, kde se setkání konalo se nás sešlo asi 6. Lidé z různých odvětví. Po krátkém intru, které měla Iva Köhler, manažerka Paralelní Polis, mi to došlo. Vlastně dostanete feedback na váš problém od úplně random lidí. Naoplátku zase váš názor poskytnete někomu jinému. Okay, není to trochu náhoda? Před pár hodinami jsem spustil POONBOOK a hnedka můžu dostat zpětnou vazbu na to, jakým směrem ho třeba
komunikovat dál?
Když jsme si představovali projekty navzájem, došla mi další věc. Nejsem schopný v pár větách představit, o co se jedná. Vařím spousty omáčky okolo. Další point ke zlepšení.
Nakonec jsme si vyměnili super názory na podnikání každého z nás. Odnesl jsem si z toho, že tohle chci zažít víckrát. To ještě netuším, jak brzy se to vyplní
A od ostatních? Musím komunikovat hlavně benefity, tzn. to, co to komu přinese. Takový oslí můstek zpátky k Michelle.

Zatím se mějte suprově! 😀
Díky za váš čas a za přečtení.
Budu rád za sdílení a kdyby jste měli jakýkoliv dotaz,
ozvěte se mi na info@poon.cz
Jestli se chcete mrknout co dělám, tak tady najdete odpověď :)
O POONBOOKu se můžete dozvědět více zde.
Také mě můžete sledovat na facebooku, instagramu, twitteru nebo linkedin.
Made on
Tilda